Werken bij... Applicatieontwikkeling.

Zet je jouw ervaring en kennis graag goed in en kijk je verder dan de grenzen van het bekende? Bij ArchiMeta krijg je de kans om mee te werken aan een nieuwe manier van applicatieontwikkeling.

Het Internet Business Application Framework© van ArchiMeta Technology vormt de basis van waaruit de applicaties gemaakt worden en biedt een unieke werkomgeving waarmee ons team tot grote prestaties in staat is.

De afdeling ontwikkelt in-house oplossingen voor klanten. We werken met onze ontwikkelde object georiënteerde meta-technologie en met bekende omgevingen als .NET met talen als C# en C++.

 

Onze unieke aanpak stelt ons in staat om het grootste gedeelte van ons werk te verrichten op een hoog conceptueel nivo.  De meeste ontwikkelaars werken dan ook meer aan de functionaliteit die door klanten gevraagd is, dan met technologie. Hierdoor kunnen we in minder tijd meer resultaat opleveren en met een hogere kwaliteit.

De meta-technologie richt zich op een specifiek oplossingsgebied. Daar waar nodig gaan wij aan de slag met C# of C++ om op laag niveau met de omgeving te interacteren.