Technologie, ontwikkeling en samenwerking.

Intensieve samenwerking met vooruitstrevende partners leidt tot een betere totaaloplossing voor de gezamenlijke klanten. De samenwerking richt zich ook op het toepassen van nieuwe technologieën en ontwikkelingen in de markt. Zoals RFID-tags bij de vleesverwerking waardoor alle mogelijke informatie over herkomst, soort en kwaliteit voor de consument beschikbaar wordt.

InTeam biedt een Collaboration platform voor Intranet, Extranet en Internet omgevingen.

Sinds 1996 is Health Software het enige Nederlandse bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de bedrijfsmatige ontwikkeling van kennisintensieve software voor professioneel werkende sportcentra, fysiofitnesscentra en fysiotherapiepraktijken.

 

 

DELTACARD biedt haar klanten een complete dienstverlening op het gebied van cards, of juist dat deel uit het totale card-traject, waar de klant behoefte aan heeft.Het ontwerp van de card - wanneer dat niet door de klant zelf of een ontwerp- of reclameburo wordt verzorgd - is veelal de start van het traject. Of Deltacard adviseert hierbij. Deskundigheid wordt gewaarborgd door jarenlange ervaring in de card-industrie. Deltacards contactpersonen zijn reeds zo'n 10 tot 18 jaar werkzaam in deze branche. Hun ervaring vertaalt zich niet alleen in techniek, maar ook in efficiency en creativiteit..

Evolis printers zijn -met voorsprong- de meest ingenieuze printers van deze generatie. Evolis printers maken het printen op plastic kaarten gemakkelijker. De printers kunnen niet alleen foto's teksten, logo's, barcodes en handtekeningen printen, maar ook magneetstrippen en smartcards coderen en contactless kaarten op hoge snelheid printen.