ArchiMeta Technology. De toekomst is nu.

De automatiseringsbranche voorziet bedrijfsprocessen van geautomatiseerde hulpmiddelen, zoals software.  Deze hulpmiddelen worden veelal handmatig vervaardigd. Hoe zorg je dat de vervaardiging van software niet langer handmatig verloopt, maar geautomatiseerd en daardoor sneller, efficiënter en goedkoper. Met deze vraag begint de geschiedenis van ArchiMeta Technology.

In 1996 vond Rob Stefens met Framework© het antwoord.  Anno 2007 maken Multinationals, het MKB en de semi-overheid gebruik van Framework© oplossingen.

Met zijn bedrijf PureIT BV ontwikkelde en implementeerde Rob Stefens Framework© in de semi-conductorindustrie.
Hiermee werden de machines in de cleanroom aangestuurd en konden de machines onderling communiceren.

Een Iers bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor de halfgeleiderindustrie zag mogelijkheden om de Frameworktechnologie verder te ontwikkelen en te verkopen aan grote bedrijven en automatiseerders. Rob Stefens leidde de R&D en de ontwikkelafdeling van de Nederlandse vestiging.

 

Framework© is de toekomst

Met de positieve reacties uit de markt en zijn vertrouwen in de toekomst van Framework© ging Rob Stefens in 2002 zelfstandig verder. ArchiMeta Technology werd opgericht. Samen met Johan de Rooij (Financieel Directeur en Business Consultant) en Marco Keurentjes (Development Manager), staat Rob aan het roer van ArchiMeta Technology. Het bedrijf levert full-service automatiseringsdiensten en ontwikkelt innovatieve oplossingen. Het Framework© is verder ontwikkeld en wordt ingezet om gebruikerssoftware te ontwikkelen.

Subsidie voor technologische vernieuwing

De Nederlandse overheid erkent het belang van technologische vernieuwing. Voor de research en development van Framework© en andere vernieuwende automatiseringsoplossingen krijgt ArchiMeta Technology dan ook een subsidie van Senternovem, de Nederlandse organisatie voor duurzame ontwikkeling, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken.

Naast de (semi)overheid en het MKB werken ook internationale fortune 500- bedrijven als Philips en Alcoa met Framework© oplossingen.

ArchiMeta Technology. De toekomst is nu.